Word nu lid van DinnerGift

Klanten kunnen eenvoudiger, sneller en op elk moment en plaats cadeaubonnen kopen van je zaak

Verkoop online cadeaubonnen

Verkoop makkelijk en snel online cadeaubonnen.

Verkoop via 3 kanalen

Niet alleen via ons platform maar ook via je eigen website en Facebook kan je door gebruik te maken van onze iframe, cadeaubonnen verkopen.

Open 24/7

Via DinnerGift kan je op elk tijdstip van de dag bonnen verkopen. Dit is handig als je klanten nog last minute een cadeau zoeken. Met een simpele klik is de bon gekocht en thuis uitgeprint, zonder dat ze zich moeten verplaatsen. Bovendien kunnen je cadeaubonnen nooit opraken.

symbols section

Ontvang maandelijks je inkomsten

Elke maand worden de inkomsten van je bonnen doorgestort naar jouw rekening. Je hoeft niet te wachten tot de bon geïnd is aangezien het immers geld is waar je meteen recht op hebt. Ook wanneer de bon vervalt, is het geld voor jou en niet voor DinnerGift.

Transparante prijzen

Als zaak heb je geen vaste maandelijkse kosten aan DinnerGift. In ruil voor de aangeboden service vraagt DinnerGift echter wel een percentage van de inkomsten.

Vraag een pagina aan

Vraag snel een persoonlijke pagina aan voor je zaak. Wij creëren onmiddellijk een volledig afgewerkte pagina die je nadien kan beheren en wijzigen. Daarbovenop krijg je een eigen bon die aanpasbaar is aan je persoonlijke wensen. Afhankelijk van je smaak of op basis van de layout van je website, kan je de kleur veranderen of je persoonlijk logo toevoegen.

Tijdbesparend

Doordat de klant online een cadeaubon kan kopen, verliest u niet langer tijd met het opsturen van cadeaubonnen.

Beheer makkelijk cadeaubonnen

Via DinnerGift kan je snel cadeaubonnen nakijken en valideren.

Geen fraude

Elke bon heeft een unieke code waardoor de bon slechts één maal kan gebruikt worden. Ons systeem registreert welke bonnen reeds gebruikt zijn en dewelke vervallen.

logo

Vragen & Antwoorden

Wie kan zich aansluiten op DinnerGift?

Elke organisatie en ondernemer kan zich aansluiten op het platform.

Is het gebruik van DinnerGift gratis?

Als zaak heb je geen vaste maandelijkse kosten aan DinnerGift. In ruil voor de aangeboden service vraagt DinnerGift echter wel een percentage van de inkomsten. In deze servicekost zitten administratieve kosten, het gebruik van het platform, kosten voor het onderhoud van het platform en de creatie van nieuwe features die als zaakvoerder zeer kostelijk kunnen zijn.

Hoe kan ik mij aansluiten als zaak?

Klik op “Inschrijven als zaak”, vervolgens kan je een pagina aanvragen voor je zaak. Hierna zal DinnerGift op basis van jullie gegevens een volledige pagina aanmaken die jullie nadien kunnen beheren en wijzigen. Nadat de zaak gevalideerd is, verschijnt je zaak online op het platform en kunnen klanten cadeaubonnen kopen.

Wanneer word ik betaald voor mijn verkochte cadeaubonnen?

De verkochte cadeaubonnen zullen maandelijks worden uitbetaald, je hoeft dus niet te wachten tot de bonnen geïnd zijn. De service fee is hierbij al in rekening gebracht. Deze uitbetaling kan een vertraging hebben van maximum 10 dagen die te wijten is aan de administratieve en veiligheidsprocedure. Onder “Facturen” kun je de maandelijkse facturen downloaden.

Zijn mijn verkochte cadeaubonnen onderhevig aan BTW heffing?

Cadeaubonnen van zaken die slechts één BTW percentage toepassen zijn onderhevig aan dit BTW percentage. De BTW dient dus meteen te worden afgedragen bij verkoop van de cadeaubon. Zaken die meerdere BTW percentages hanteren zijn vrijgesteld van BTW op grond van art. 44, §3, 10°. De BTW-administratie beschouwt de cadeaubonnen als een betaalmiddel. Op het moment dat de Cadeaubon gebruikt wordt, dient u pas BTW af te dragen aan de BTW-administratie, dit afhankelijk van de verkochte goederen/service.